Magyar Utánpótlás Sport

A hozzáállással nem volt gond

A hozzáállással nem volt gond
Szerdán az Újpest II-vel játszotta harmadik edzőmérkőzését az Enternet FC-Tatabánya NB II-es labdarúgócsapata. Herédi Attila tanítványainak - Dombai – Almási, Bencze, Simkó (Farkas), Nagy, Vass, Deme, Lázár, Kovács D., Duric (Módi), Farkas J. (Folmer) – most sem sikerült győzni, de gólt szereztek, a próbajátékon lévő Lázár Zsolt vette be az újpesti kaput, a 3-1-re elvesztett találkozón.

- A hozzáállással, ahogy eddig, most is elégedett voltam, bár a támadójátékunk elég halvány az elmúlt meccseken. Persze ez érthető, mert Folmer még nem egészséges, Kocsis Dávid most sérült meg, Farkas, mint egy szem ék pedig kevesebb veszélyt jelenthet. Az újpestiek ellen ráadásul a középpályánk is fel volt forgatva, az öt játékosból egy nem a posztján futballozott, hárman – Kovács, Lázár, Duric - pedig próbajátékosok voltak. Jelenleg elég kevesen vagyunk, Farkas, Simkó apróbb sérüléssel küszködik, ők ezért egy félidőt kaptak, Köntös egyáltalán nem játszott, mert a combközelítője fáradt el és Kovács István is sérült. Most úgy tűnhet, hogy kevesen vagyunk, pedig ha mindenki hadra fogható lesz, és a Tóth, Ködöböcz, Megyesi, Folmer négyes is munkába áll, az ifistákkal együtt 21-en leszünk – mondta Herédi.

 

Kocsis Dávid, a Tatabánya csatára


- Ez a létszám legendő, vagy szükség van még néhány játékosa?

- A jobb oldalra kéne még egy ember, hiszen Tóth az egyedüli, de egy ilyen hosszú sérülés után visszatérő játékosnál elő szokott jönni a másik lábon a sérülés, hiszen azt a felépülés során jobban terhelte.

- A póbajátékosok közül valamelyikük megoldást jelenhet?

- Lázár bevethető ezen a poszton, de sajnos sem róla, sem Kovácsról nem tudtam még érdemben tárgyalni az ügyvezetőnkkel, pedig mindketten megütik ezt a szintet. A héten még biztosan velünk maradnak, aztán eldől, hogy mi lesz a sorsuk.

Forrás: www.sportandmedia.com