Magyar Utánpótlás Sport

A két Heffler

A két Heffler
Heffler Norbert és Heffler Tibor az élvonalban futballozó testvérpárok egyike. Az ifjabbik Heffler, a 20 esztendős Norbert Pápán, a 23 éves Tibor Pakson játszik. Másfél évvel ezelőtt, amikor Norbi Pápára szerződött ugyan volt rá esély, hogy egy csapatban köt ki a dunaújvárosi nevelésű testvérpár, ám az ifjabbik Heffler Pápa mellett döntött, mint utóbb kiderült, nagyon helyesen.
- Jól érzem magam Pápán, örülök, hogy annak idején inkább a Lombardot választottam. Ezzel persze elszalasztottam eddigi pályám legnagyobb lehetőségét, hogy a bátyámmal együtt futballozzam. Erre legutóbb 7-8 évesen a grundon volt lehetőségem, amikor végigfociztuk a napot. Ahogy nagyobbak lettünk, egyre komolyabban vettük a futballt, így jutottunk el odáig, hogy ma már mindketten az élvonalban játszhatunk.

- Talán övön aluli a kérdés, de melyikőtök a jobb játékos?

- Az eredményeinket, sikereinket figyelembe véve ugyanott tartunk, hiszen nagyjából egyidősen mutatkoztunk be az élvonalban. Mindketten egy NB II-es bajnoki címet mutathatunk fel. Ő talán annyival jobb, hogy több poszton is bevethető. Most ugyan jobbhátvédként játszik Pakson, de irányítóként is használható, hiszen technikás, kreatív játékos.

Forrás: www.sportandmedia.com