Magyar Utánpótlás Sport

Csak a Schaffhausen létezik

Csak a Schaffhausen létezik
Ragyogó az idei mérlege a Pick Szeged kézilabda csapatának, hiszen 2011 első tétmérkőzésén, a Barátság Kupában a csapat 31-26-ra legyőzte a szlovák bajnok Tatran Presovot, majd a Tatabányát idegenben múlták felül Herberték 28-22-re, hétvégén pedig Orosházáról tértek haza tízgólos (36-26) győzelemmel.

Hétfőtől azonban kissé háttérbe szorul a magyar bajnokság, hiszen a csapat zsinórban három BL mérkőzést játszik, az elsőt most szombaton Svájcban, a Kadetten Schaffhausen ellen.

- Úgy gondolom, hogy teljesen összerázódott már a csapat a világbajnokság óta, bár a válogatottnál lévőknek biztos, hogy nehezebb dolguk volt visszarázódni a szürke hétköznapokba – kezdte Herbert Gábor a Pick beállósa. – Szerencsére mindenki egészséges, legalább is hétvégén még mindenki az volt, úgyhogy nyugodtan készülhetünk a hétvégi összecsapásra. A mai napig egyik ellenféllel sem foglalkoztunk, lépésről lépésre haladunk, ma kezdjük el a felkészülést a svájciak ellen. Ugyan a BL teljesen más dimenzió, mint a bajnokság, de nekünk olyan edzőnk van, aki minden ellenfelet tisztel és száz százalékig komolyan vesz. Biztos vagyok benne, hogy Skaliczki mester már túl van a Schaffhausen elemzésén, tudja, hogy mire kell odafigyelnünk.

Forrás: www.sportandmedia.com