Magyar Utánpótlás Sport

Farkas vádlija rakoncátlankodik

Farkas vádlija rakoncátlankodik
Véber György nem lehet felhőtlenül boldog, hiszen több játékosa - Tóth Norbert, Zoran Supic, Tóth Gábor, Szabó Zsolt, Takács Péter, Farkas Attila vagy betegség, vagy sérülés miatt nem dolgozik, vagy könnyített munkát végez. Múlt héten 12 egészséges ember állt rendelkezésére. Nem volt köztük a súlyosabb sérüléssel bajlódó Farkas Attila, akinek a vádlija még az erdélyi négy napos edzőtábor alatt sérült meg.

- Az a szörnyű, hogy pontosan nem tudom, hogy mi történt Zeteváralján. Egyszer csak megfájdult a vádlim, de nem annyira, hogy ne edzhettem volna vele, de a fájdalom makacsul tartotta magát, ezért amikor hazajöttünk, elmentem Mohácsi doktorhoz Székesfehérvárra, aki megállapította, hogy be van szakadva a vádlim azon része, amelyik az Achilles-szel találkozik. Három hét kihagyást javasolt, remélem, hogy jövő héten már be tudok kapcsolódni. Munkába – így Farkas.

- Úgy érzed, hogy javult valamelyest?

- A hét elején megpróbáltam futni egy picit, akkor jelezte, hogy még nem múlt el, de most, hogy nem terhelem, nem érzek fájdalmat.

Forrás: www.sportandmedia.com