Magyar Utánpótlás Sport

Félbeszakadt edzőmeccs

Félbeszakadt edzőmeccs
A felkészülési időszakban szombaton negyedik – korábban a Nagymágoccsal (9-1), a Szegeddel (1-2) és a Szolnokkal (1-4) játszott az OFC -, edzőmérkőzését játszotta az Orosháza FC Hódmezővásárhelyen. Kvasznovszky József a Molnár T. (Bordás) - Szűcs D., Balogh M., Futaki, Szabó N. - Kerekes I. (Juhász N.), Mike (Lupsa), Kerepeczki, Ács - Buza (Bartyik), Randelovic – összeállítású csapatot küldte pályára. A műfüves pályán játszott mérkőzésen kiegyenlített küzdelem folyt. A 24. percben az OFC szerzett vezetést Kerepeczki büntetőjéből, amit a 78. percben egy újabb követett, ezúttal a hazaiak javára, ezt Varga higgadtan értékesítette (1-1). A találkozó aztán a 82. percben egy szöglet utáni összecsapást követően vált paprikássá, s nehogy elfajuljanak a dolgok, Kvasznovszky József lehívta csapatát a pályáról.

- Nem láttam biztosítottnak a zavartalan befejezést, ezért döntöttem úgy, hogy itt érjen véget a találkozó, hiszen a sérülések senkinek sem hiányoznak – mondta az orosházi mester a találkozó után.

Két új játékos pályára lépett a találkozón. Az egyik a Videotonban és a Honvédban is megfordult Bartyik Norbert, akinek 15 NB I-es meccse van, a másik a jó ideje tesztelt és kifogástalan produkciót nyújtó Alekszandr Randelovic volt, aki nagy erősítést jelentene a csapat számára, ám a papírjai egyelőre nincsenek rendben.

Szerdán Gyulán játszik az Orosháza, szombaton pedig Szegeden.

Forrás: www.sportandmedia.com