Magyar Utánpótlás Sport

Gála Debercenben

Gála Debercenben
Hagyományteremtő céllal rendezték meg a DVSC-TEVA évadnyitó gáláját a Lovarda Egyetemi Kulturális és Konferencia Központban.
Az est bevételét a Loki Focisuli Egyesület, mint közhasznú szervezet az utánpótlás helyzetének javítására, a hátrányos helyzetű gyerekek támogatására, és a korosztályos csapatok minőségi versenyeztetésére fordítja.
Az eseményt Kósa Lajos, Debrecen polgármestere nyitotta meg, majd Szima Gábor, a DVSC - TEVA elnöke folytatta a beszédet.

A gálán egy emlékplakettel köszönték meg az edzők munkáját, Horváth Béla, volt technikai vezető és Bartha Csaba volt sportigazgató is megkapta a díjat.
A szurkolók szavazata alapján az elmúlt év legjobb játékosának Czvitkovics Pétert választották meg, aki szintén emlékplakettet vehetett át.

A gálán bemutatták a Loki újonnan igazolt játékosait: Nenad Novakovicsot, Nikolov Balázst és Illés Gyulát, valamint az új szakmai stáb tagjait: Zdenek Scasny vezetőedzőt, Meszlényi Tibor pályaedzőt, Sándor Tamás pályaedzőt, Erdélyi Miklós kapusedzőt és a Görögországból érkezett Thassos Sioulis erőnléti edzőt, aki 4 éven át segítette Zdenek Scasny munkáját a Panathinaikosnál.

Ezután az utánpótlásé volt a főszerep. A DVSC-TEVA szakemberei által legtehetségesebbnek ítélt játékos, Szécsi Márk tehetség díjat kapott, majd Kósa Lajos polgármester, Bács Zoltán, a Debreceni Egyetem Agrár- és Gazdálkodástudományok Centrumának elnökhelyettese és Herczeg András ügyvezető igazgató bemutatták a Debreceni Labdarúgó Akadémia látványterveit, melyek az elhangzottak szerint 99 %-ban egyeznek azzal a létesítménnyel, amit felépítenek majd Pallagon.

Forrás: www.sportandmedia.com