Magyar Utánpótlás Sport

Kanta ismét a pályán

Kanta ismét a pályán
A felkészülés záró fázisában szombaton két mérkőzést is játszott a BFC-Siófok. A csapatot két részre bontotta Horváth Károly szakmai igazgató. Az első találkozón a Pápa II. ellen a Szalma - Pécseli, Szesztrás, Ludánszki, László, B. Tóth, Horváth A., Melczer, Marozsán, Kanta (Balogh G.), Thiago csapat lépett pályára, a másodikon, a Budaörs ellen pedig a Molnár - Mogyorósi, Fehér (Graszl), Márton (Katona), Novák, Délczeg, Kecskés, Tusori, Lukács, Homma, Nomel csapat. Az első mérkőzésen 2-2-es döntetlen született – a másodikon 3-0-s siófoki győzelem -, a siófokiak első találatát az a Kanta Szabolcs szerezte, aki több, mint hat hónap után lépett először pályára.

Kanta még augusztusban, a Videoton elleni első bajnoki mérkőzésen szenvedett keresztszalag-szakadást. A felépülést követően szombaton látta elérkezettnek az időt, hogy mérkőzésen lépjen pályára.

- Nagyon vártam már ezt a percet, s mivel nem volt semmi gond a lábammal, jól bírta a terhelést, ezért az előzetesen tervezett 45 perc helyett egy órát töltöttem a pályán. Nagyon jól éreztem magam, jó volt újra a fiúk között. Úgy érzem, hogy az új igazolásokkal nagyon erős társaság jött össze Siófokon, bízom benne, hogy Csordással, Katonával, Nomellel, Marozsánnal, Melczerrel, B. Tóth-tal elérjük célunkat – mondta Kanta.

Forrás: www.sportandmedia.com