Laczkó szegedi halászléje
- Már itthon vagyok Szegeden a szüleimnél, itt pihenek pár napig. Van még ugyan dolgom, hiszen bár az ajándékok nagy részét megvettem, de van még mit bepótolnom, hiszen mindig az utolsó pillanatokra hagyom. Aztán jöhet az ünnep a szűk családi körben, és az édesapám által elkészített szegedi halászlé, amit imádok. De nem csak itthon, hanem a város legjobb éttermében is ez lesz a tányéromban, pár nap múlva. Egyébként jól telik a szabadság, jól érzem magamat, kikapcsolódom, kevés focival. Azért a tévében ha olyan olyan meccs, azt megnézem, és egy szegedi gálán is lesz majd jelenésem, de csak ennyi, semmi több. Hiszen a sérülésveszély miatt nem szabad kockáztatni. Amúgy a szezont, az egész évet illetően egyértelműen sikeresnek mondom a Loki teljesítményét, bár azért lehetett volna egy picivel jobb is, de így sem panaszkodhatunk. Főleg, hogy az Európa Liga utolsó meccsén legyőztük a Sampdoriát. Erre, a DVSC-TEVA csapatára és arra is büszke vagyok, hogy szerepelhettem a válogatottban is - mondta Laczkó Zsolt.
Forrás: www.sportandmedia.com