Magyar Utánpótlás Sport

Nem lesznek kiesési gondok

Nem lesznek kiesési gondok
Leszerződtetését követően a sajtónak is bemutatták a szombathelyi Haladás új szerzeményét, a Ciprusról hazatért saját nevelésű játékost, Nagy Gábort. Nagy mögött már két győztes találkozó is áll, első mérkőzésén a Haladás 3-1-re verte az Újpestet, szombaton pedig Veszprémben lépett pályára Aczél Zoltán csapata, az NB II-es gárdát Kenesei góljával győzték le a szombathelyiek.

- Úgy látom, te lettél a II-es számú Nagy, 3-as mezben.

- Habár én vagyok az idősebb, én jöttem később, úgy gondolom, ez így természetes. Ugyan a 26-os mezt szerettem volna megkaparintani, de az már foglalt volt, maradt 3-as. Nincs ebből probléma, nem csinálok ebből presztízskérdést.

- Mi motivált abban, hogy hazaigazolj?

- Új kihívásra vágytam. Cipruson is egy kieső helyen álló csapathoz kerültem, amellyel sikerült bentmaradnunk, sőt csapatkapitányuknak választottak, és nagyon marasztaltak volna. Svájcban is kiesés ellen küzdő csapatnál játszottam és jelen pillanatban a Haladás is hasonló helyzetben van. De hangsúlyozom, jelen pillanatban, hiszen láttam edzeni a srácokat, biztos vagyok benne, hogy ennek a társaságnak nem lesznek kiesési gondjai.

Forrás: www.sportandmdia.com