Magyar Utánpótlás Sport

Szabó, kint a szélen

Szabó, kint a szélen
Szabó Zsolt fél év kölcsönadás után a REAC-tól tért vissza Pápára. Legnagyobb örömére Véber György vezetőedző számol vele, igaz, picit máshol, mint korábban.

- Örülök, hogy számítanak rám Pápán. Az első két edzőmérkőzésen még csereként kaptam szerepet, azokon beszállva igyekeztem maradandót alkotni. Az Ajka és a Csorna ellen kezdőként játszottam, az Ajka ellen két gólt is szereztem, a Csorna ellen viszont nem ment annyira a játék. Leginkább 4-3-3-as felállásban játszunk, ebben a hadrendben én a jobb szélen kapok szerepet. Bevallom, nagyon jól érzem itt magam, többet is találkozom a labdával, ráadásul támadhatom a kaput, nem annak háttal kapom a labdát, mint csatárként. Egyébként nem annyira szokatlan ez a poszt, hiszen korábban Gyirmóton és az ETO-ban is játszottam ezt. Bár elsősorban csatárként tekintek magamra, de ez a poszt egyre jobban fekszik, annak ellenére, hogy sokkal többet kell robotolni – mondta Szabó.

- Bírod erővel?

- Jól érzem magam, leszámítva ezt a hetet, hiszen a Csorna elleni meccs után már belázasodtam. Az orvos azt mondta, hogy tüdőgyulladás-közeli állapotban vagyok, úgyhogy ezt a hetet most kihagyom.

Forrás: www.sportandmedia.com