Magyar Utánpótlás Sport

Újabb Fradi győzelem

Újabb Fradi győzelem
A Nanette FTC női kosárlabdacsapata magabiztos győzelmet aratott az NB I 23. fordulójában. Farkas Sándor együttese hazai pályán 80-49-re (25-14, 16-13, 20-11, 19-11) a Baját. Farkas az alábbi csapatot szerepeltette: Darida 18, Ruják 2, Szlimák 8/6, Hegedűs R. 4, Russai 16.  Cserepad: Turóczi 22, Kiss G. 8/3, Reiner, Fülöp, Millner 2, Fejes, Barnai.
„Egész mérkőzésen vezettünk, mondhatni sima volt a meccs. A találkozó nagy részében jó ritmusban kosárlabdáztunk. A második negyed vége felé volt kisebb hullámvölgyünk. A csapatból kielemkedett Darida, Turóczi és Russai teljesítménye, de a fiatalok is dicsérhetően szerepeltek az utolsó percekben. Bízom benne, hogy az egyre gyarapodó szurkolótáborunknak megfelelő játékkal kedveskedtünk, amit lelkes buzdítássukkal meg is háláltak”.

A Nanette FTC női kosárlabdacsapata rangadóra készül a Magyar Kupában. Farkas Sándor vezetőedző együttese pénteken 17:30-tól az MKB-Euroleasing Sopron csapatát fogadja. A negyeddöntő egy meccsen dől el.

„A bajnokságban most később lépünk pályára, mert jön a pénteki kupameccs, amelyre remélem jó sokan kijönnek majd. Nem mi vagyunk az esélyesek, de szeretnénk borítani a papírformát. A formánk javul, ez örömteli a play-off előtt, de még az alapszakaszban is hátra van egy BSE, egy Szolnok és egy Győr elleni nehéz meccs” - mondta a betegeskedő Farkas, aki hozzátette, hogy a Baja elleni bajnoki után a csapatát beoltották influenza ellen, nehogy emiatt dőljön ki valaki a nagy menetelés előtt.Forrás: www.sportandmedia.com