Magyar Utánpótlás Sport

Versenyhelyzet a Halinál

Versenyhelyzet a Halinál
Lezárult az „átigazolási időszak” Szombathelyen. A klub Halmosi Péterrel, Nagy II. Gáborral és Totka Dániellel erősítette meg a keretét, Ráczot és Nagy Zoltánt kölcsönadta, Széppel és Kovács Zsolttal szerződést bontott. Aczél Zoltán hellyel-közzel elégedett azzal, ami megvalósult terveiből.

- Mondhatjuk, hogy lezárult az átigazolási időszak Szombathelyen?

- Mondhatjuk, hiszen már sem érkezővel, sem távozóval nem számolunk – mondta Aczél, a Haladás vezetőedzője.

- Adott egy kívánságlistát a vezetőnek, maradéktalanul megvalósultak az elképzelései?

- Nem, hiszen öt játékosról beszéltünk, ebből három lesz. Elégedett vagyok, hogy Halmosi, Nagy és Totka hozzánk került.

- A három igazolásból egy, talán kettő némi magyarázatra szorul.

- Totkára azért volt szükségünk, mert Szép Tamás távozásával két kapusunk maradt, szükség volt egy fiatal hálóőrre, aki konkurenciát jelent a meglévőknek és akár be is verekedheti magát a csapatba. Nagy Gábor a védelemben használható játékos.

- Ez azt jelenti, hogy Guzmics Richárd helye veszélyben van, hiszen Korolovszky kiszorította Lengyelt, az egyik fiatalt, és most jött egy újabb rutinos játékos?

- Senki sem szorul, szorult ki a csapatból. A teljesítmény nem olyan volt, hogy meggyőzzön, Lengyelnek és Guzmicsnak együtt kell játszani. A Nagy II. Gábor érkezésével inspiráljuk a fiatalokat arra, hogy jobb teljesítményt nyújtsanak. Mostantól meg kell harcolni a helyekért, ráadásul az sem árt, ha sérülés van, legyen kihez nyúlni.

Forrás: www.sportandmedia.com