Sporthírek

2011-ben Európa Sport és Egészség Nap a Margitszigeten Szigeti Sportvarázs helyett

2011-ben Európa Sport és Egészség Nap a Margitszigeten Szigeti Sportvarázs helyett
Június 5-én, vasárnap 9 és 17 óra között a Fővárosi Önkormányzat Sport Osztálya - a Budapesti Sportszövetségek Uniójával és a BSI-vel közösen - szervezi a Margitszigeten az Európa Sport és Egészség Napja elnevezésű nagyszabású sporteseményt.
A Sport Nap fővédnöke Tarlós István Főpolgármester, védnöke Pelczné Dr. Gáll Ildikó EP Képviselő. A rendezvény célja pedig a sport és az egészséges életmód népszerűsítése.

Az Európa Sport és Egészség Napja a sokaknak ismerős Szigeti Sportvarázs méltó utódja. Új arculat, új név, de a cél ugyanaz: Mozogni, mozogni, mozogni. És persze nem csak ezen az egy napon!

sport

Az Európa Sport és Egészség Nap 2011 programja


Az egész napos rendezvényen közel  40 sportágat mutatnak  be 4 helyszínen:  az Iharos Sándor Margitszigeti Atlétikai Centrum, a Danubius Nemzeti Hajósegylet Evezős Telep és a Palatinus Strand területén ,valamint a Szabadtéri Színpad melletti  Napozó-réten. 

A mozgás mellett Életmóddal kapcsolatos, életvitelt segítő tanácsadáson, széleskörű egészségszint méréseken is részt vehet mindenki.

sport

Az Európa Sport és Egészség Nap 2011 programja


A Főváros nemcsak szervezőként lesz jelen: focicsapata a Miniszterelnökség-, az Olimpikonok-, a Színész-, valamint a Média válogatottjával, illetve az Egri Önkormányzat csapatával méri össze tudását a délelőtt folyamán, az Iharos Sándor Margitszigeti Atlétikai Centrum pályáján.

A Margitszigeten vasárnap 7.00-tól 15.00-ig a tömegközlekedés és gépjárműforgalom SZÜNETEL!

-kt-

Forrás: sportvarazs.eu