Sporthírek

A 23 Elefánt

A 23 Elefánt
Sven-Göran Eriksson kiválasztotta azt a 23 játékost, akik Elefántcsontpart színeit képviselve utaznak a június 11-én kezdődő dél-afrikai világbajnokságra.
Gyakorlatilag semmi meglepő nem történt a kiválasztáskor. Az elefántcsontparti válogatott második világbajnoki szereplésére készül (a 2006-os németországi volt az első) és a lehető legerősebb kerettel vág neki a tornának. Eboué, a Touré fivérek, Didier Drogba, Salomon Kalou, egyszóval mindenki ott van a keretben, aki számít és akitől a svéd szövetségi kapitány valamilyen eredményt vár el. Első ránézésre talán a kapus poszton lehetnek problémák a válogatottban, mivel a védelem és a középpálya is elég stabilnak látszik.


Az utazó keret:

Kapusok: Copa Barry (Lokeren), Zogbo Aristide (Maccabi Netanya), Yeboah Daniel (ASEC Abidjan).
Védők: Bamba (Hibernian), Boka Arthur (Stuttgart), Guy Demel (Hamburg), Emmanuel Eboue (Arsenal), Gohouri (Wigan), Tiene Siaka (Valenciennes), Kolo Toure (Manchester City), Angoua (Valenciennes).
Középpályások: Gosso Gosso (Monaco), Kader Keita (Galatasaray), Kone Kouamatien (International Curtea Arges), Gervinho (Lille), N’Dri Koffi Romaric, Didier Zokora (Sevilla), Ismael Tiote (Twente ), Yaya Toure (Barcelona).
Támadók: Aruna Dindane (Portsmouth), Seydou Doumbia (Young Boys), Didier Drogba, Salomon Kalou (Chelsea).


p.sz.

VB 2010 hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu