Sporthírek

A Loki otthonában győzte le az Újpestet

A Loki otthonában győzte le az Újpestet
Az OTP Bank Liga 22. fordulójának vasárnapi játéknapján a DVSC kiütéssel nyert  az Újpest FC ellen, aki csupán egyetlen gólt tudott lőni a debrecenieknek.
OTP Bank Liga 22. forduló
Újpest FC – DVSC-Teva 1-5 (0-3)

Debrecen, 4500 néző. Vezette: Szabó Zs. (Butkai, Szalai)
Újpest: Balajcza – Litauszki, Lipták, Mihajlovics (Fodor 46.), Kiss Z. - Simon, Vasziljevics, Eninful (Lázár 67.), Remili (Kovács D. 57.) – Kabát, Rajczi
DVSC: Novakovics – Nagy Z., Simac, Mészáros, Korhut (Illés 63.) – Bódi, Varga J., Szakály, Nikolic, Bouadla (Rezes 77.) – Coulibaly (Farkas 80.)
Gól: 0-1 Szakály (9.), 0-2 Bódi (22.), 0-3 Coulibaly (39.), 0-4 Coulibaly (60.), 0-5 Bódi (74.), 1-5 Kabát (11-esből, 82.)
Sárga lap: Nagy Z. (24.), Litauszki (26.), Nikolic (42.), Lipták (55.), Varga J. (58.), Rezes (79.), Illés (82.)

Az Újpest otthonába látogatott a listavezető DVSC-Teva az OTP Bank Liga 22. fordulójában. Jól kezdett a Loki, rögtön megához ragadta a kezdeményezést és a 9. percben a vezetést is megszerezte.

LOKI

A Loki otthonában győzte le az ÚjpestetA mérkőzést követően sajtótájékoztatón Kondás Elemér, a Loki vezetőedzője értékelt.

- Nehéz mérkőzésre készültünk, mert tudtuk, hogy az Újpest hazai pályán rendkívül veszélyes – mondta Kondás Elemér. - Ennek szellemében készültünk a héten. Hál’ Istennek nagyon jól felvettük a ritmust, még időben, a mérkőzés elején gólt szereztünk, így megkönnyítettük a saját dolgunkat és egy szép eredményt tudtunk elérni. Hullámvölgyről akkor beszélünk egy csapat életében, ha több mérkőzésen nem tud pontokat szerezni és olyan játékot produkál. Az, hogy hazai pályán 2-0-ra vezettünk és onnan figyelmetlenségből el tudtunk veszíteni két pontot, és utána Kecskeméten kikaptunk, minden csapat életében előfordul. Ezt is helyén kezeltük és utána megfelelően tettük a dolgunkat.


Forrás: mlsz.hu, dvsc.hu