Sporthírek

A Magyar Labdarúgó Szövetség pályázatán nyert 70 % támogatást Salgótarján a futballpályára

A Magyar Labdarúgó Szövetség pályázatán nyert 70 % támogatást Salgótarján a futballpályára

Egy újabb hiánypótló fejlesztésre került sor Salgótarjánban, mégpedig új műfüves labdarúgó pályát avathattak, kicsi és nagy sportszerető örömére. A fejlesztés teljes költsége 124 millió forint volt.

Dunai Antal olimpiai bajnok labdarúgó, az MLSZ tanácsadója, Székyné dr. Sztrémi Melinda polgármester, országgyűlési képviselő és Barna János, a Nógrád Megyei Közgyűlés alelnöke, az MLSZ Nógrád Megyei Társadalmi Elnökség elnöke adták át ünnepélyes keretek között használóinak a Tóstrandi Sporttelep nagyméretű műfüves pályáját Salgótarjánban.

Erről Dunai Antal olimpiai bajnok labdarúgó, az MLSZ tanácsadója is beszélt köszöntőjében amellett, hogy arra buzdította a fiatalokat, hogy ha igazán szeretnének futballkarriert, akkor tegyenek meg mindent a cél elérése érdekében!

műfüves pálya

Székyné dr. Sztrémi Melinda polgármester, országgyűlési képviselő adta át ünnepélyes keretek között a műfüves pályáját Salgótarjánban


Az önkormányzat sport iránti elkötelezettségét mutatja, hogy már a 30 % százalékos önkormányzati önerő (37 millió forint) sem csekély összeg ebben a beruházásban. A nagy pályára a Magyar Labdarúgó Szövetség pályázatán nyert 70 % támogatást a város.

Székyné dr. Sztrémi Melinda polgármester ünnepi beszédében elmondta, úgy érzi, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség szeretettel adta ezt a pénz a salgótarjániaknak, azt pedig biztosan tudja, hogy az önkormányzat szeretettel tette hozzá a maga részét és szeretettel adja most át használóinak ezt a csodálatos létesítményt.


Forrás és képek: szekyne.com

-tk-