Sporthírek

A magyar válogatott ma csap össze a finnekkel

A magyar válogatott ma csap össze a finnekkel
Kedden este 20 órakor Finnország ellen zárja az Európa-bajnoki selejtező sorozatot a magyar válogatott. Ez lesz a két együttes 13. egymás elleni meccse - írja az mlsz.

Egervári Sándor
szövetségi kapitány elmondta: a válogatott számára nincs tét nélküli mérkőzés, ezért bár a második hely megszerzésére már nincs esély, a játékosok ugyanolyan motiváltak, mint a korábbi selejtezők előtt. Egervári Sándor hozzátette: Dzsudzsák Balázs pályára léphet a mérkőzésen, ám egyelőre nem tud kilencven percet vállalni, ezért csereként, a második félidőben számít rá a szakmai stáb.

magyar válogatott

A magyar válogatott ma csap össze a finnekkel


A szurkolók a 20 órakor kezdődő találkozó előtt két órával, 18 órától foglalhatják el a helyüket a Puskás Ferenc Stadionban. Arra kérjük a kilátogató szurkolókat, hogy jegyükön ellenőrizzék le, a Stefénia út felőli, vagy a Dózsa György út felőli kapun léphetnek be a stadionba. A mérkőzésre minden belépő elfogyott, vagyis a helyszínen már nem lesz jegyárusítás, ezért kérjük, csak azok induljanak el a stadionba, akik rendelkeznek érvényes belépővel!-kt-