Sporthírek

Albert Flórián emlékére: Magabiztos győzelem Liechtenstein ellen

Albert Flórián emlékére: Magabiztos győzelem Liechtenstein ellen
A magyar válogatott 5-0-ás győzelmet aratott Liechtenstein ellen az Albert Flórián emlékére rendezett barátságos mérkőzésen a Puskás Ferenc Stadionban.

Az esti mérkőzés előtt Magyarországra érkezett liechtensteini delegáció tagja az ország labdarúgó-szövetségének két vezetője, Walser Reinhard elnök és Roland Ospelt főtitkár is, a két sportvezetőt az MLSZ részéről dr. Csányi Sándor elnök, dr. Vági Márton főtitkár, illetve Berzi Sándor alelnök látta vendégül egy közös ebédre a Kárpátia étteremben.

Albert Flórián

A mieink fekete karszalaggal, és mezükön Albert Flórián fotójával léptek pályára


A mérkőzés kezdőrúgása előtt Albert Flóriánra emlékeztek a helyszínen, az október 30-án elhunyt legendás labdarúgóról kisfilmet vetítettek a stadionban, majd a kezdőrúgás előtt egyperces néma csönddel adóztak a játékosok és a szurkolók a Császár emléke előtt. A mieink fekete karszalaggal, és mezükön Albert Flórián fotójával léptek pályára.

A mérkőzés vége 5-0-ás magyar győzelem lett, válogatottunk tehát méltóképpen búcsúzott Albert Flóriántól, és köszönte meg a szurkolóknak az egész éves buzdítást.


Forrás és képek: mlsz.hu


-kt-