Sporthírek

Au revoir, Le Bleus!

Au revoir, Le Bleus!
Franciaország 2-0-ás vereséget szenvedett Mexikótól, így 1 ponttal és 0 rúgott góllal áll az A-csoport harmadik helyén. Ez a csapat nem érdemli meg a továbbjutást.
Franciaország 2006-ban Németországban ezüstérmes lett. 1998-ban világbajnok volt. 2002-ben nem jutott tovább a csoportból és nagyon úgy néz ki, hogy most, 2010-ben Dél-Afrikában sem jut tovább. Raymond Domenech összerakta a csapatot, eléggé alaposan. Mexikó teljesen megérdemelten nyerte meg a mérkőzést, hiszen a gallok csak kétszer találták el a kaput egész mérkőzés alatt, míg a mexikóiak szépen dolgozták ki a helyzeteket. Az "EL Tri" Javier Hernandez beállásával törte meg a jeget a második félidő 64. percében, amikor Rafa Marquez ugratta ki.

Hernandez tolta el a labdát Lloris mellette

Hernandez tolta el a labdát Lloris mellett

Talán les volt, talán nem, de a fiatal támadó eltolta Lloris mellett a labdát és az üres kapuba gurított. Ezek után tovább támadtak Aguirre fiai és a 78. percben Abidal vágta fel Pablo Barrerat a tizenhatoson belül. A büntetőt pedig maga a veterán Blanco értékesítette. Jó az öreg a háznál, ha biztos a lába. Nem is tudott Franciaország mit kezdeni a folytatásban, a szombrérók pedig röpködtek a levegőbe, amikor Al Ghandi játékvezető lefújta a mérkőzést. Azt hiszem nem túlzok, ha azt mondom, Franciaország, Au revoir!


p.sz.

VB 2010 hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu