Sporthírek

Az argentinok már most partiznak

Az argentinok már most partiznak
Vasárnap egy argentin edzés közben az argentin szurkolók már 4 nappal a vb kezdete előtt karneváli hangulatot teremtettek.
Az argentin szurkolók először találkozhattak az Albicelestével megérkezésük óta. Körülbelül 5000 fős szurkolósereg varázsolt fantasztikus hangulatot az argentinok vasárnapi edzésére Pretoriában. A szövetségi kapitány, Diego Maradona, akit nagy tisztelet övez a szurkolók körében, egy 35 perces mérkőzést rögtönzött. A kedzőcsapatot a cserék ellen küldte a gyepre, amely során 3-3-as döntetlen született. A kezdőknél Tevez, Higuaín és Angel di Maria volt eredményes, míg a cseresorban Garce, Diego Milito és Bolatti talált be a kapuba.

A hölgy már most a körmét rágta izgalmában. Mi lesz később?

A hölgy már most a körmét rágta izgalmában. Mi lesz később?

Volt, aki Mozambikból érkezett csak egy Barca mezzel felszerelkezve azért, hogy Lionel Messit, a 2009-es év aranylabdását láthassa. "Messi egy csoda, a mennyből érkezett futballozni"- mondta a 18 esztendős mozambiki Jacinto. A gyakorlás alatt Maradona csak álldogált és tanácsokat osztogatott fiainak, ám néha őt is elkapta a szurkolói héz és bekiabálta hogy "Jó! Gyerünk Tigrisek, gyerünk!" Tehát láthatjuk, hogy Dél-Afrikában már most remek a hangulat és ez még csak fokozódni fog a nyitómérkőzésen, amelyet a házigazda Dél-Afrika Mexikó ellen vív június 11-én pénteken.


p.sz.

Élő közvetítés

Kövesse a 2010-es világbajnokság mérkőzéseit
ÉLŐBEN a Sport Online-on!

VB 2010 hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu