Sporthírek

Az MLSZ véget akar vetni a sportszerűtlen viselkedésnek

Az MLSZ véget akar vetni a sportszerűtlen viselkedésnek
Az MLSZ elnöksége e cél elérése érdekében  az OTP Bank Liga mérkőzésein az UEFA háromlépcsős (megszakítás, felfüggesztés, beszüntetés) gyakorlatát vezeti be március 31-től.
A Magyar Labdarúgó Szövetség vezetése olyan átfogó stratégiai fejlesztéseket indított el a labdarúgásban, amelynek eredményeként javul az infrastrukturális háttér, nő az amatőr és professzionális klubok anyagi mozgástere, a stadionokban erősebb lesz a szurkolók biztonságérzete. Ezek a fejlesztések mind azt a cél szolgálják, hogy a magyar labdarúgás színvonala látványosan emelkedjen, klubcsapataink letegyék névjegyüket a nemzetközi porondon, a Ferencvároshoz, a DVSC-Tevához és a Videoton FC-hez hasonlóan szerepeljenek a Bajnokok Ligája és az Európa Liga csoportkörének küzdelmeiben.

Az OTP Bank Liga

Az OTP Bank Liga mérkőzésein az UEFA háromlépcsős (megszakítás, felfüggesztés, beszüntetés) gyakorlatát vezeti be március 31-től az MLSZ

 


Egyre hangosabb az a vélemény, hogy sokan azért nem járnak bajnoki meccsekre, mert riasztja őket az ott tapasztalt sportszerűtlenség, gyűlölethullám. Az MLSZ eltökélt abban, hogy – a klubokkal közösen – olyan hangulatot teremtsen a magyar stadionokban, amely egy kisgyermek és édesanyja számára sem riasztó, de ahol a legszenvedélyesebb szurkoló is kimutathatja klubja iránti rajongását.


Forrás: mlsz.hu

-tk-