Sporthírek

Az ország legnagyobb szurkolói zónáját alakítja ki az M4 Sport

Az ország legnagyobb szurkolói zónáját alakítja ki az M4 Sport

A fővárosi Március 15. téren kialakított ötször hétméteres kivetítőn akár öt-hatezren is nyomon követhetik majd az eseményeket a szurkolók.

Az olimpia közvetítése a televízió mellett interneten, valamint mobileszközön is elérhetőek lesznek. Az időeltolódás miatt késő délutáni, esti, illetve éjszakai időszakban kerülnek adásba az olimpiai küzdelmek. Az egy évvel ezelőtt indult M4 Sport csatorna célja, hogy a magyar sportsikerekről minél több embernek számoljanak be, illetve hogy megmutassák, képesek a már megszokott magas színvonalon elhozni a riói olimpia eseményeit a nézőknek.

 

szurkolói zóna

A fővárosi Március 15. téren alakították ki a szurkolói zónát

 

Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes elmondta, hogy már a labdarúgó Európa-bajnokság idején is volt igény arra, hogy ingyenesen látogatható szurkolói központot alakítsanak ki, ezért nem volt kérdés, hogy támogatják egy ilyen kialakítását az olimpia idejére. A közös szurkolás családi programmá is válhat, mivel a gyereksarokban animátorok szerveznek elfoglaltságot a kicsiknek, ezzel is hozzájárulva ahhoz, hogy Budapest minél inkább gyerekbarát város legyen.

 

 

/T.D.