Sporthírek

Beruházásokról is döntött az MLSZ elnöksége

Beruházásokról is döntött az MLSZ elnöksége
A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége ismét ülést tartott, ahol többek között döntöttek a telki edzőcentrum fejlesztéséről, elfogadta a Stadion Biztonsági Projekt következő ütemére vonatkozó közbeszerzési eljárás kiírásának részleteit, elfogadta a Sportigazgató beszámolóját a női-, a futsal- valamint a strandlabdarúgó-szakág beszámolóját.

Az MLSZ Elnöksége meghallgatta a Stadion Biztonsági Projekt előrehaladásáról szóló szakmai beszámolót, majd döntött a II. ütem közbeszerzési eljárásának megindításáról. A Projekt alapvető célja a hazai stadionok biztonsági rendszereinek kiépítés, megerősítése annak érdekében, hogy a rendbontások megelőzésén, a rendbontók kiszűrésén keresztül garantálható legyen a sportszerető szurkolók biztonsága, szórakozása.

mlsz

Beruházásokról is döntött az MLSZ elnöksége

 

 

A tervek szerint fűthetővé alakítják az egyik nagypályát, energia megtakarítási eszközöket szerelnek fel, és rehabilitációs wellness részleggel, benne kisméretű uszodával bővítik a Telki Edzőközpont felszereltségét, ezzel is javítva a nemzetközileg is elismert Globall Sport Hotel szolgáltatásainak minőségét. A tervezett fejlesztés az MLSZ beruházásában jön létre, összértéke várhatóan egy milliárd forint, melynek fedezetét az UEFA-tól kapott támogatás, valamint a sportágfejlesztési program TAO-s forrása biztosítja.


Forrás: mlsz.hu

-kt-