Sporthírek

Búcsúzott a Magyar Kupától a címvédő DVSC

Búcsúzott a Magyar Kupától a címvédő DVSC
Kedden három mérkőzést rendeztek a Magyar Kupa nyolcaddöntőinek visszavágói közül, a címvédő DVSC-TEVA kettős vereséggel búcsúzott a további küzdelmektől.
A Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóját nem várta kedvező helyzetből a DVSC-TEVA, amely az „odavágón” 3-0-ra kikapott Debrecenben. A továbbjutást idegenben, minimum négy rúgott góllal (vagy hárommal és tizenegyesekkel) kiharcolni nem egyszerű, de játékosaink úgy utaztak el Kecskemétre, hogy mindent megpróbálnak - olvasható a debreceni csapat hivatalos oldalán.


KecskemétA címvédő DVSC-TEVA a hazai pályán elszenvedett vereség után nem tudott fordítani, a Kecskemét hazai pályán is győzni tudott, és magabiztosan jutott tovább a párharcból-írja az mlsz.hu.


Magyar Kupa, nyolcaddöntő, visszavágó
Kecskeméti TE-Ereco – DVSC-TEVA 3-1 (2-1)DVSCKecskemét, 1000 néző. Vezette: Erdős (Butkai, Kormányos)
KTE: Ribánszki – Gyagya, Urbán, Balogh, Mohl (Farkas I. 80.) – Csukics, Szavics – Bori, Bertus, Litsingi (Szavics 72.) – Tököli (Foxi 46.)
DVSC: Verpecz – Bernáth, Simac, Mijadinoszki, Fodor – Spitzmüller (Coulibaly 66.), Varga J., Czvitkovics, Szakály (Bódi 60.) – Farkas (Yannick 46.), Kabát
Gól: Tököli (12.), Litsingi (34.), Kabát (45.), Foxi (82.)
Sárga lap: Ebala (74.)

Forrás: mlsz.hu, dvsc.hu-kt-


Sport Online - sport-net.hu