Sporthírek

Dzsudzsák is pályára léphet a finnek elleni Eb-selejtezőn

Dzsudzsák is pályára léphet a finnek elleni Eb-selejtezőn
Dzsudzsák Balázs sérülése után elkezdte az edzéseket, célja, hogy a finnek elleni október 11-i Eb-selejtezőn ismét pályára lépjen - írja az mlsz.hu.

Dzsudzsák BalázsDzsudzsák Balázs augusztus 27-én, az Anzsi Mahacskala bajnokiján szenvedett kulcscsonttörést, ezért nem lehetett részese a magyar válogatott szeptemberi győzelmeinek. Dzsudzsák az edzéseket már elkezdte klubcsapatánál, menedzsere, Vörösbaranyi József tájékoztatása szerint jelenleg 70-80 százalékos állapotban gyakorol, s jó esetben két-három héten belül újra játékra jelentkezhet.

Magyar Válogatott


Egervári Sándo szövetségi kapitány Gera Zoltánt és Dzsudzsák Balázst is meghívta az október 11-i, finnek elleni mérkőzésre készülő keretbe.

- Gera Zoltán és Dzsudzsák Balázs sérülésük után jelenleg felépülőben vannak, és bár az utóbbi hetekben nem játszottak mérkőzést, már elkezdték az edzéseket - indokolta a két futballista meghívását Egervári Sándor. - Mindketten fontos láncszemei a csapatnak, nagy egyéniségei a magyar válogatottnak, ezért az említett körülmények mellett is a meghívásuk mellett döntöttem. Ha kilencven percet nem is bírnak végig, a kispadról beszállva adott esetben nagy segítségére lehetnek a csapatnak.


-kt-

Forrás: mlsz.hu