Sporthírek

Egervári változtatott az Izland elleni magyar válogatott keretében

Egervári változtatott az Izland elleni magyar válogatott keretében
Hamarosan, augusztus 10-én a magyar labdarúgó válogatott felkészülési mérkőzést játszik Izland ellen a Puskás Ferenc Stadionban.

izland-magyar-lapozos_20110805184314_66.jpg


A Magyarország - Izland mérkőzések örökmérlegét vizsgálva mi vagyunk jobb helyzetben, az eddigi kilenc találkozón hat alkalommal nyertünk, az izlandiak háromszor győztek, míg döntetlen egy alkalommal sem született. A gólkülönbségi mérleg is felénk billen, 17 rúgott gól mellett 10 találatot értek el ellenünk az északiak.

Egervári Sándor szövetségi kapitány kényszerű

mlsz-logo-lapozos_20110805184314_56.jpg

változtatást eszközölt az Izland elleni felkészülési mérkőzés előtt a magyar válogatott keretében. A  szövetségi kapitány azért változtatott a keret összetételén, mert biztossá vált, hogy Németh Krisztián és Szabics Imre sem szerepelhet az Izland elleni találkozón. Egervári gy döntött, hogy az újpesti Lázár Bencét hívja meg a két sérült támadó helyére a keretbe.

A Magyar Labdarúgó Szövetség a mérkőzés előtt búcsúztatja el hivatalosan Lipcsei Pétert a válogatottól. A négyszeres magyar bajnok, hatszoros Magyar Kupa-győztes és egyszeres portugál bajnok futballista 58 alkalommal ölthette magára a címeres mezt, profi pályafutását 2010-ben fejezte be, azóta a Ferencváros második csapatának vezetőedzője.


-kt-


Sport Online - sport-net.hu