Évadnyitó bankett
A szombaton megtartott vacsorán a csapat vezetője, Makrai László gratulált a csapatnak az eddigi győzelmekhez, és sok sikert kívánt az "A" csoportba való feljutáshoz.
A vacsora menüje halászlé, majd túrós csusza és sült hal volt. A mulatság azonban nem tarthatott sokáig, hiszen másnap 10 órától Horváth Imre edző egy háromórás edzésen készítette fel a csapatot a hétfői Magyar Kupa mérkőzésre.
Az NYKK kemény meccs elé néz az NB I-es Kecskemét ellen hétfőn, 18 órától a Bujtosi Szabadidő Csarnokban.
A vacsora menüje halászlé, majd túrós csusza és sült hal volt. A mulatság azonban nem tarthatott sokáig, hiszen másnap 10 órától Horváth Imre edző egy háromórás edzésen készítette fel a csapatot a hétfői Magyar Kupa mérkőzésre.
Az NYKK kemény meccs elé néz az NB I-es Kecskemét ellen hétfőn, 18 órától a Bujtosi Szabadidő Csarnokban.