Sporthírek

Február végén a Magyar Labdarúgás Fórumával keződik az ünnepi programsorozat

Február végén a Magyar Labdarúgás Fórumával keződik az ünnepi programsorozat
A Magyar Labdarúgó Szövetség 2011-ben ünnepli megalakulásának 110 éves évfordulóját, amelynek tiszteletére, a változást hozó jelennek és az ígéretes jövőnek a bemutatására az MLSZ programsorozatot szervez.

MLSZ


Nyitóeseményként 2011. február 28-án, hétfőn megrendezik a Magyar Labdarúgás Fórumát a Papp László Budapest Sportarénában. A Magyar Labdarúgás Fórumának felvezetéseként a szövetség kedden délután a Hotel Arénában tartott sajtótájékoztatót.

A tájékoztatón részt vett Balogh Gabriella, a Marketing- és Média Bizottság elnöke, Vizi E. Szilveszter akadémikus, az MLSZ elnökségének tagja, Borbély Zoltán, az MLSZ elnökségének tagja, Nyilasi Tibor

Papp László Budapest Sportarénában

sportigazgató, Dénes Ferenc közgazdász, valamint Nemcsák Károly színművész, akik mind kiemeltek 1-1 lényeges pontot az eseménysorozatot illetően.

Végezetül Borbély Zoltán bejelentette, hogy a Magyar Labdarúgás Fórumának lesz egy prominens külföldi vendége is, Fernando Hierro, a spanyol válogatott és a Real Madrid egykori játékosa is elfogadta a szövetség meghívását,aki előadást is tart majd a fórumon.

Forrás: mlsz.hu

-kt-


Sport Online - sport-net.hu