Sporthírek

Idén is lesz Sportos vakáció a városbn

Idén is lesz Sportos vakáció a városbn

Hatodik alkalommal rendezi meg Budapest önkormányzata az Iskolakapun kívüli programok keretében a Sportos vakáció a városban elnevezésű eseménysorozatot.

Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes elmondta, céljuk idén is az, hogy a nyári két és fél hónapos iskolaszünetet izgalmassá, minél aktívabbá tegyék a tanulók számára. Budapest erre azért is jó lehetőséget, megfelelő helyszínt kínál, mert a kormány segítségével a város sportinfrastruktúrája továbbra is fejlődik. Mint kifejtette, a fiatal generációhoz szeretnének szólni, és tagjait bevonni a sport világába, ehhez rendkívül hasznos az immár hagyománnyá vált program, amelynek minden helyszíne ingyenes, és tehetségtől, előképzettségtől függetlenül mindenkit nagy szeretettel várnak.

 

Idén is lesz Sportos vakáció a városbn

A változatos sportprogramok a különböző korosztályú és érdeklődésű gyerekeknek egyaránt hasznos és érdekes lehetőségeket biztosít

 

A változatos mozgásos, művészeti, játékos, vetélkedős és sportprogramok összeállítása során arra törekedtek, hogy a különböző korosztályú és érdeklődésű gyerekeknek egyaránt hasznos és érdekes lehetőségeket biztosítsanak. Az iskolások többek között a tánc, a cselgáncs, az ökölvívás, a labdarúgás, a kosárlabda, a sakk, az asztalitenisz, a röplabda, a vívás és több művészeti ág foglalkozásain vehetnek részt. Mint elhangzott, városszerte ismert sportemberek, híres edzők, válogatott sportolók, Európa- és világbajnokok dolgoznak a szervezésben és a gyermekek foglalkoztatásában. 
 

MTI/T.D.