Sporthírek

Jelenlegi fegyelmi határozatok a futball ligákban és bajnokságokon

Jelenlegi fegyelmi határozatok a futball ligákban és bajnokságokon
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) november 30-án hivatalos oldalukon nyilvánosságra hozták a jelenleg érvényben lévő fegyelmi határozatokat a magyar futball ligákban és bajnokságokon.

Monicomp Liga

Fodor Marcell (DVSC) 1 bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás

Ness

Remili Mohamed (Szolnok) 2 bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás

Ness Hungary NB II

A bizottság a Dunakeszi VSE-től - a II. osztályú U19-es korosztályú bajnokságban, labdarúgó jogosulatlan szerepeltetése miatt - egyszeri alkalommal 4 büntetőpont levonását rendelte el.

Az FB a REAC Sportiskola SE sportszervezetet 600 ezer Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi, amennyiben a sportszervezet a határozat jogerőre emelkedéséig a Budapesti LSZ-szel szembeni NB-s utánpótlás játékvezetői díjak címén fennálló, az eljárásban szereplő összegű tartozását nem fizeti meg.

A testület az elmaradt PMFC - Bólyi SE II. osztályú U17-es mérkőzés 3 bajnoki pontját 3-0-ás gólkülönbséggel az elmaradásban vétlen PMFC javára igazolja. A Bólyi SE-t első ki nem állás miatt írásbeli figyelmeztetésben részesíti.

A grémium - labdarúgók jogosulatlan szerepeltetése miatt - a II. osztályú U19-es korosztályú bajnokságban az 1-1-es eredménnyel végződött Tiszalök - Mezőkövesd mérkőzés 3 bajnoki pontját 3-0-ás gólkülönbséggel a Mezőkövesd javára írja.

A bizottság visszalépés miatt a Rákosmenti TK II. osztályú U15-ös és U13-as korosztályú csapatait a bajnokságból 2011. november 30-ig kizárja.

Női bajnokságok

Treszler Cintia (Dorog) 1 bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás

Futsal bajnokságok

MLSZ


A fegyelmi bizottság kötelezi az Ózdot - az Ózd - Aramis I. osztályú mérkőzésen történt rendezési hiányosságok, labdarúgók és sportszakember súlyosan sportszerűtlen magatartása miatt -, hogy a soron következő 2 hazai bajnoki mérkőzésén a kötelezően előírt rendezői létszámot 5-5 fővel emelje, és ezeken a mérkőzéseken szövetségi ellenőrt fogadjon, eljárási költségeiket viselje, valamint 25 ezer Ft pénzbüntetést fizessen.

Az FB tárgyalás megtartása után Smeló Dávid (Rubeola) korábbi, 4 mérkőzésre szóló eltiltását hatályában változatlanul fenntartja.

Venczel Viktor (Ózd) a labdarúgó mérkőzésektől 2011. január 31-ig eltiltva
Féder József vezetőedző (Ózd) minden jellegű mérkőzésre vonatkozóan a sportszakmai tevékenységtől 2011. február 28-ig szóló eltiltást kapott.

Tóth Krisztián (Ózd) 4 bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás
Bessenyei Ferenc (Beach Sport) 1 bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás
Vígh Ferenc (Borsod Volán) 1 bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás
Máthé András (MAFC) 1 bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás
Kiss Balázs (Keszthely) 1 bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás
Balázs Péter (Kartal) - mint visszaeső - 2 bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás
Szabó Zsolt (Rákosmenti FC) 3 bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás


A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) Magyarországon működő, labdarúgással foglalkozó sportszervezet, amely a sportágban sporttevékenységet folytató jogi és természetes személyek tevékenységét összehangoló, munkájukat segítő, a sportágat önkormányzatiság elvén irányító, kiemelkedően közhasznú szervezetként működő sportági országos szakszövetség.


-kt-

Forrás: www.mlsz.hu

Sport Online - sport-net.hu