Sporthírek

Külföldi dicséretek a világbajnokság kapcsán

Külföldi dicséretek a világbajnokság kapcsán

Grúzia sportminiszter-helyettese, valamint az ország Nemzeti Vízisport Szövetségének elnöke is dicsérte a Magyarországon zajló vizes világbajnokságot.

Szabó Tünde sportért felelős államtitkár hivatalában fogadta  Shalva Gogoladze sportminiszter-helyettest és David Rurua szövetségi elnököt. Előbbi "gratulált a vizes vb kiemelkedő rendezéséhez, a csodálatos helyszínekhez, és külön kitért a Duna Arénára, mint a világ egyik legmodernebb uszodakomplexumára".

 

Grúzia sportminiszter-helyettese, valamint az ország Nemzeti Vízisport Szövetségének elnöke is dicsérte a Magyarországon zajló vizes világbajnokságot

Grúzia sportminiszter-helyettese, valamint az ország Nemzeti Vízisport Szövetségének elnöke is dicsérte a Magyarországon zajló vizes világbajnokságot

 

Gogoladze elismerését fejezte ki, hogy "Magyarország egy ilyen rangos esemény professzionális lebonyolításával mutathatja meg magát az egész világnak". Példaértékűnek nevezte azt a sportigazgatási modellt, amely mindezt lehetővé tette a pályázat benyújtásától kezdve, a megvalósult létesítményfejlesztéseken át, a nemzetet összekovácsoló közösségi élményekig.

/T.D.