Sporthírek

Magyar Labdarúgás Napja:Legendás futballisták az MLSZ-székházban

Magyar Labdarúgás Napja:Legendás futballisták az MLSZ-székházban

A Magyar Labdarúgás Napja alkalmából az Magyar Labdarúgó Szövetség székházában gyűltek össze a legendás magyar futballistáink.


Emlékezve az örökké felejthetetlen 6:3-ra, az Aranycsapat csodálatos győzelmére a verhetetlennek hitt angolok felett, már közel két évtizede a meccs napján, november 25-én ünneplik a Magyar Labdarúgás Napját.

Ezen a napon közel két évtizede megemlékezésre gyűlnek össze a magyar labdarúgás legsikeresebb korszakának képviselői, az immár hagyományosnak mondható találkozót az MLSZ idén is megszervezte legendás futballistáink számára.

MLSZ

Az Évszázad Mérkőzésére emlékeztek a magyar labdarúgás nagyjai


A Magyar Labdarúgó Szövetség székházában megrendezett összejövetelen Berzi Sándor alelnök köszöntötte a megjelent legendákat, köztük a 6:3-as diadal két főszereplőjét, Buzánszky Jenőt és Grosics Gyulát, valamint a kortársakat és neves utódokat, Raduly Józsefet, Várhidi Pált, Rudas Ferenc, Göröcs Jánost, Mészöly Kálmánt, Dunai Antalt, illetve Szepesi György és Benkő László volt MLSZ-elnököket és a 90. születésnapját nemrégiben ünneplő Vándor Kálmán sportújságírót.


Forrás és képek: mlsz.hu

-kt-