Sporthírek

Mától bárki jegyet válthat a Magyarország-Hollandia EB-selejtezőre

Mától bárki jegyet válthat a Magyarország-Hollandia EB-selejtezőre
Ma kezdődik meg a belépőjegyek értékesítése a Magyarország-Hollandia Európa-bajnoki selejtezőre. A találkozót a budapesti Puskás Ferenc Stadionban rendezik meg március 25-én, 20 óra 30 perckor.

MLSZ


A jegyüzérek kiszűrése miatt a mérkőzésre egy személy legfeljebb 4 db belépőt vásárolhat, akár személyesen, akár interneten veszi meg tikettjeit. A legolcsóbb jegyek 3000 forintos áron kerülnek forgalomba, a magasabb kategóriás belépőkért szektortól függően 5000 - 8000 - 11000 - 18000 forintot kell fizetni.

Az MLSZ kedvezményes, 1500 forintos áron értékesít jegyeket iskolák, futballakadémiák számára, a gyerekeknek kiadható belépők korlátozott számban állnak rendelkezésre, és külön regisztráció szükséges megvásárlásukhoz.  A szövetség egy kiemelt vállalati szektort is fenntart, ide vállalkozások vásárolhatnak jegyeket darabonként 25 ezer forintért, minimum 8 db-ot, maximum 30 db-ot.

EB 2012


A 2012-es labdarúgó-Európa-bajnokság selejtező mérkőzéseit 2010. szeptemberétől 2011 végéig játsszák. A selejtezőben 51 válogatott vesz részt. A házigazda Lengyelország és Ukrajna nem vesz részt a selejtezőkben.

Az 51 válogatottat kilenc csoportba sorsolják. Hat csoportban hat, három csoportban öt válogatott fog szerepelni. A sorsolást Varsóban tartották 2010. február 7-én. Magyarország a 4. kalapba került. A selejtezőben az E-csoportba került a magyar csapat, az ellenfelek Hollandia, Svédország, Finnország, Moldova és San Marino lesznek.


Forrás: wikipedia.hu, mlsz.hu


-kt-


Sport Online - sport-net.hu