Sporthírek

Méltó búcsú Öcsi bácsitól - Budapest - Sport

Méltó búcsú Öcsi bácsitól - Budapest - Sport
Budapest - Hétfőn dolgozzák ki a gyászszertartás részleteit.
Csütörtökön a MOB tanácstermében tartotta újabb megbeszélését a Puskás Ferenc Kegyeleti Bizottság.

Az ülésen a bizottság tagjai Puskás Ferenc december 9-i búcsúztatásával kapcsolatos szervezési kérdésekről tárgyaltak. A megbeszélésen a Magyar Labdarúgó Szövetséget Magyar Zoltán, a válogatott technikai igazgatója képviselte. Magyar Zoltán elmondta, hogy hétfőn reggel operatív ülést tartanak az MLSZ-ben, hogy a gyászszertartással kapcsolatos minden apró részlet a lehető legmegfelelőbben legyen előkészítve.

- A részletekről hétfő után lesz érdemes beszélni, hiszen ekkor, készítjük elő Puskás Ferenc gyászszertartását - mondta Magyar Zoltán. - A szövetség célja természetesen az, hogy minden értelemben méltóképpen búcsúztassuk szeretett Öcsi bácsinkat.

Magyar Zoltán azt is elárulta, hogy az MLSZ-ben tartandó újabb ülésen a tervek szerint részt vesz majd Koltay Gábor filmrendező, az egész napos búcsúztatás művészeti rendezője, Babati Lajos, a MOB szervezési igazgatója, Nagy Zsigmond, a MOB nemzetközi titkára, valamint Horváth László, a Honvéd létesítményvezetője is.

A december 9-i szertartás során a Puskás Ferenc Stadionban ravatalozzák fel minden idők legnagyobb magyar labdarúgóját, a római katolikus gyászszertartás pedig a Bazilikában lesz a délutáni, kora esti órákban.


(Forrás: www.sportforum.hu)

Méltó búcsú Öcsi bácsitól - Budapest - Sport - Mondja el véleményét!

A hír támogatója:
Minden ami Internet -> MCOnet Hungary: www.mconet.hu