Sporthírek

Pénz és sporteszköz támogatás a Ferencváros labdarúgócsapatának

Pénz és sporteszköz támogatás a Ferencváros labdarúgócsapatának

 Teqball Kft. és a Ferencváros labdarúgócsapata hosszútávú támogatói szerződést kötött, amely alapján előbbi pénzzel és sporteszközzel is segíti a bajnoki címvédő klubot.

A Teqball Kft. a Docler cégcsoporthoz tartozik, amely kijelentette, hogy reményeik szerint a Teqball hozzásegíti az FTC-t a hazai és nemzetközi sikerekhez. Orosz Pál, az együttest működtető gazdasági társasági vezérigazgatója kifejezte köszönetét, hogy a támogatás által a játékosok fejlődhetnek majd, illetve, hogy a cég akkor állt a klub mögé, amikor kevésbé sikeresek, a bajnokságban jelenleg a negyedik helyen állnak. 

 

A Teqball támogatja a Ferencváros labdarúgócsapatát

A teqballt egy hajlított pingpongasztalon játsszák a lábteniszhez hasonlóan, ketten, négyen, vagy speciális szabályok között akár többen is

 

"Azt szeretnénk, ha akár az összes NB I-es együttesnél használnák a teqballt a játékosok technikai fejlesztésére" - mondta Borsányi Gábor, a magyar fejlesztésű játék kreatív ötletgazdája. Thomas Doll vezetőedző is remek lehetőséget lát a teqballban mind a regeneráció, mind a technikai képességek fejlesztése terén. Szerinte ez a játék a koncentráció is nagyban fejleszti azáltal, hogy a pingpongasztalhoz hasonló játéktér felülete hajlított, így nehezebbé teszi a labda pattanás utáni ívének kiszámítását.

 

/T.D.