Sporthírek

Soha nem fizettek magyar játékosért annyit, mint most Dzsudzsák Balázsért

Soha nem fizettek magyar játékosért annyit, mint most Dzsudzsák Balázsért
A magyar válogatott szélsője, Dzsudzsák Balázs téli szabadsága után visszarepült Oroszországba, de már nem utazott el az Anzsi edzőtáborába. A hír futótűzként terjedt : a tehetség egy másik orosz csapathoz, Dinamo Moszkvához szerződik!

Dinamo Moszkvá


Dzsudzsák Balázs 2011 nyarán szerződött a PSV Eindhovenból az orosz Anzsi Mahacskalához, ahol ősszel olyan klasszis futballistákkal szerepelhetett együtt, mint Roberto Carlos vagy Samuel Eto'o.

- A Dinamo Moszkva már korábban kiszemelte magának Balázst, miután a csapatnál jelenleg hiány van bal lábas szélsőből– mondta az mlsz.hu-nak Vörösbaranyi József, a játékost képviselő Stars and Friends menedzseriroda tulajdonosa. – A moszkvai klub tulajdonosa nemrégiben felkereste az Anzsi vezetőit, és a napokban sikerült megegyezniük egymással az átigazolásról.

 Dzsudzsák Balázsért


Orosz források szerint Dzsudzsákért 19 millió eurót fizet a Dinamo, ebből 15 milliót azonnal átutal az Anzsinak, maradék tartozását pedig a későbbiekben egyenlíti ki. Dzsudzsák Balázs ezzel egy rekordot állít fel, ekkora összeget ugyanis korábban még soha nem fizettek magyar játékosért.

Ma reggel úgy tűnt, hogy Dzsudzsák Balázs délután aláírja szerződését a Dinamo Moszkvához, ám dacára annak, hogy gyakorlatilag mindenben megegyezett új klubjával, technikai okokból még várni kell az aláírásra.

Forrás:mlsz.hu

-kt-