Sporthírek

Sportolj ma! néven indul mozgást népszerűsítő program

Sportolj ma! néven indul mozgást népszerűsítő program

A Decathlon Magyarország a mozgást kívánja népszerűsíteni, ezért Sportolj ma! néven sportközösségeket építő programot indít.

"Különböző okok miatt több mint négymillió ember nem sportol ma Magyarországon" - hangsúlyozta Pósfai Gábor, a sportszerforgalmazó cég ügyvezető igazgatója, a program másik célja, hogy javítsanak ezen a rossz statisztikai mutatón. Az ügyvezető igazgató hangsúlyozta, hogy felelősséget éreznek azért, hogy növeljék a sportolók táborát, házon belül már tesztelték a Kezdj bele, és nem leszel egyedül! jelszavú programot, melynek köszönhetően már most is több mint 20 sportágban összesen az ország különböző területein működő 58 közösséghez lehet csatlakozni. 

 

Sportolj ma! néven indul mozgást népszerűsítő program

A regisztrálok több sportág közül választhatnak, csatlakozva egy közösséghez

 

A sportoljma.hu oldalon várják a közösségvezetők, vagy az egyszerűen csak sportolni vágyó emberek ingyenes regisztrációját, hogy sportközösséget alapítsanak, vagy csatlakozzanak egy már létező társasághoz. A honlap célja, hogy a résztvevők akár új sportágakat is kipróbáljanak, új embereket ismerjenek meg, és osztozzanak a közös élményeken. A résztvevőknek képekkel, videókkal kell dokumentálniuk közös sportélményeiket, s ha 10 hétig legalább heti egyszer közösen sportoltak, akkor a Decathlon 20-30 ezer forintos utalvánnyal jutalmazza a társaságokat.

 

/T.D.