Sporthírek

Szerdától a Teremtornára készül a Nyíregyháza-Spartacus

Szerdától a Teremtornára készül a Nyíregyháza-Spartacus
Január 5-én kezdi meg a felkészülést a Nyíregyháza-Spartacus Futball Club. A csapat a műfüves torna miatt kezd a tervezettnél korábban, melyet a szabolcsi megyeszékhelyen tartanak.

Nyíregyháza-Spartacus Futball Club


Ötmillió forintot kap a győztes a januárban sorra kerülő Borsodi Teremlabdarúgó Bajnokságon, amelyen 19 csapat küzd meg a fődíjért. A selejtezőket Nyíregyházán (január 9.), Szegeden (január 15.) és Szombathelyen (január 23.) rendezik meg, s az összdíjazás 19 millió forint. Az első szabolcsi selejtezőn a házigazdák célja egyértelműen a győzelem.

Nyíregyházán az A csoportban a Szpari, az MTK és a Gyirmót küzd, míg a B csoportban a DVTK, Tatabánya és a Vác.

A nyírségiek a rendezvény miatt két héttel korábban kezdik a felkészülést, de biztosan

foci

hiányozni fog még Bajzát, Vojinovics, Kovacsevics és Hurt. A tornán új igazolások is szerepelhetnek, így akár Cséke György is pályára léphet, akinek visszatéréséről már tárgyaltak a vezetők.

Nyíregyházán 1500 forintos belépőért négy órás műsor várja majd a focibarátokat. A mérkőzések közben show-programokkal is szolgálnak a rendezők. Minden selejtező helyszínen 30x45 méteres műfüvespályát építenek, 5x2 méteres kapukkal. Az 5+1 fős csapatok 2x12 perces mérkőzéseket játszanak majd.

Forrás: www.nyiregyhazinaplo.hu, retrofm.hu, www.nyiregyhazaspartacus.hu


-kt-


Sport Online - sport-net.hu