Sporthírek

Vereséget szenvedtünk, de jól játszottunk Hollandiában

Vereséget szenvedtünk, de jól játszottunk Hollandiában
A magyar labdarúgó válogatott kedd este, Amszterdamban 5-3-as vereséget szenvedett Hollandiától Európa-bajnoki selejtezőn. A csapat sokkal jobban játszott, mint Budapesten, kis szerencsével meglepetést is okozhatott volna- írja az mlsz.hu.

Orbán Viktor


A Hollandia - Magyarország Európa-bajnoki selejtező előtt Orbán Viktor miniszterelnök meglátogatta az öltözőben a magyar labdarúgó válogatott játékosait.Orbán Viktor a válogatott játékosainak elmondta: továbbra is ők alkotják az ország csapatát, és biztosította a labdarúgókat, hogy a közvélemény a vereség ellenére a legnagyobb tisztelettel fordul feléjük.

Az első félidőben többször is felhangzott a lelátón a "Magyarok, magyarok!" kórus, a

EB 2012

helyszínen lévő mintegy ezer magyar szurkoló is azt látta, amit a tévé előtt ülők: a válogatott sokkal jobban futballozott, mint Budapesten.

- Nagyon sajnálom, hogy a jó játékunk ellenére 3-3 után nem tudtuk biztonságosan levédekezni az utolsó tíz percet, elsősorban a hazaiak remek egyéni teljesítményei következtében alakult számunkra kedvezőtlenül a mérkőzés vége - fogalmazott a mérkőzés után Egervári Sándor.


Forrás: mlsz.hu

-kt-


Sport Online - sport-net.hu