Sporthírek

Zsinórban az 5.győzelem Dubajban

Zsinórban az 5.győzelem Dubajban
A magyar válogatott első idei mérkőzésén 2-0-ra legyőzte Dubajban Azerbajdzsán nemzeti csapatát, góljainkat Rudolf Gergely és Hajnal Tamás szerezte. A mieink ezzel sorozatban 5. győzelmüket aratták.

Barátságos mérkőzés

0-2 (0-1)
Azerbajdzsán - Magyarország

2011-02-09 18:00:00
Dubaj, 2 000 néző


Játékvezető: Mohamed Abdalkarim (egyesült arab emírségekbeli)
Asszisztensek: Ahmed Shamise, Sultan Saho (egyesült arab emírségekbeliek)

futball meccs

A magyar válogatott 2-0-ra legyőzte Dubajban Azerbajdzsán nemzeti csapatát


Csere: Király h. Fülöp a 46., Priskin h. Tököli a 46., Koman h. Hajnal a 46., Rudolf h. Vadócz a 46., Laczkó h. Vermes a 70., Elek h. Varga a 84., illetve M. Hüseynov h. Aliyev a 46., Mammadov h. Isayev a 70., Melikov h. J. Hüseynov a 83. percben
Gólszerző: Rudolf a 37., Hajnal a 81. percben
Sárga lap: Pirskin a 23., Juhász a 66., Gera a 79., ill. Isayev a 80. percben

Egervári Sándor


- A meccs egyes periódusaiban hullámzó volt a teljesítményünk, mikor mi is elkezdtük verekedni a futballt, nem ment annyira az erőszakos azeriek ellen - értékelt a mérkőzés után Egervári Sándor. - Amikor viszont elkezdtük járatni a labdát, kevés érintésből építettük fel az akciókat, akkor jobban játszottunk, többször is az ellenfél védelme mögé tudtunk kerülni. Az eredménnyel elégedett vagyok, de játékban van még mit kijavítanunk. Úgy gondolom, márciusig jobb formába kerülnek a játékosok, és bízom benne, hogy meglepetést tudunk okozni a hollandok ellen. A hozzáállást tekintve elégedett vagyok a futballistákkal, s bár voltak gyengébb teljesítmények is, összességében nem tudok elmarasztalni senkit, hiszem, hogy ez a csapat képes lesz komolyabb feladatokat is megoldani.


Forrás: mlsz.hu-kt-


Sport Online - sport-net.hu