Sporthírek

A Real 3 milliót kereshet az Inter győzelmén

A Real 3 milliót kereshet az Inter győzelmén
Amennyiben szombat este az Inter nyeri meg a Bajnokok Ligája 2009-2010-es kiírásának döntőjét, akkor 3 millió eurót kell fizessenek a Real Madridnak.
Ez hogyan lehetséges? A nyáron Wesley Sneijdert 15 millió euróért igazolta le az Inter. A szerződés egy bizonyos pontjában ki van kötve, hogy amellyiben az Inter a Bajnokok Ligáját megnyeri, akkor 3 millió extra pénzt kell fizessen a Real Madridnak. Egyes spekulánsok már arra következtetnek, hogy a királyi gárda ezt az összeget hozzácsapja ahhoz, amelyet José Mourinhoért, az olasz csapat menedzseréért kívánnak fizetni.


Viszont egy újabb érdekes dolog is felvetődik fel itt. Mourinho akár szabadon is elhagyhatja az Intert. Az olasz sajtó a hét elején közölte, hogy Mou, ha megnyeri a Bajnokok Ligáját, akkor távozása esetén nem kell fizetnie a klub részére szerződésbontás miatt. Tehát, ha minden összejön a holnapi döntőben, a Real Madrid jár a legjobban, ha szerződteti José Mourinhot. A 3 milliós pénz is megmarad, a portugál pedig szabadon mehet.


p.sz.


Bajnokok Ligája hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu