Sporthírek

Az MLSZ vezetői is segítettek a dunai árvíz ellen védekezni

Az MLSZ vezetői is segítettek a dunai árvíz ellen védekezni
Egész Magyarország (és fél Európa) napok óta a Duna áradásától hangos,  mindenki félti a javait, földjeit, állatait, saját vagy szerettei életét. Ilyen szituációban az MLSZ sem foglalkozhat kizárólag a focival...

A Magyar Labdarúgó Szövetség Komárom megyei igazgatóság vezetői nemrég a gátakon segítették a védekezést. Khéner László, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) Komárom megyei igazgatója Táton látott el védelmi feladatokat, dr. Kancz Csaba társadalmi elnök, Popovics György és Horváth Gyula elnökségi tag Komáromban, Baranya István megyei edzőképző instruktor pedig Esztergomban segítette az árvízi védekezést. Németh Tamás elnökségi tag, a Vértes Volán-Alba Volán vezérigazgatója buszokkal segíti az árvíz miatt megnehezedett közlekedést.

A Magyar Labdarúgó Szövetség Komárom megyei igazgatóság vezetői

 

Az MLSZ vezetői is segítettek a dunai árvíz ellen védekezni

 


Szerencsére gyorsan csökken a vízszint a Duna Komárom-Esztergom megyei szakaszán, az árvízzel sújtott települések nagy részén már csak szivattyúznak és a gátakat őrzik.

Komáromnál hétfőn 10 órakor 791 centiméter volt a vízállás, és a vízhozam is folyamatosan csökken. Esztergomnál 10 órakor 789 centit mutatott a vízmérce, ami 24 centivel marad el a vasárnap hajnali csúcstól, és a Duna tovább apad.


Forrás és képek: MLSZ.hu


-tk-