Sporthírek

Contini: Messinek ki kellene próbálnia magát a Serie A-ban

Contini: Messinek ki kellene próbálnia magát a Serie A-ban
Vasárnap este a Barcelona 4-2-re legyőzte a Zaragoza csapatát, Lionel Messi ismét mesterhármast rúgott. A zaragozai védő, Contini szerint Messi nem lenne ilyen eredményes az olasz bajnokságban.
Úgy tűnik Matteo Contini, a Zaragoza olasz védője nehezen dolgozza fel a vasárnap este történteket. Lionel Messi, aki mesterhármast rúgott, alaposan megforgatta a bekket, aki kis túlzással egész mérkőzésen szinte az argentin támadó hátát nézte. Contini szerint Messi az olasz bajnokságban nem virgonckodna ennyit, ahol jóval deffenzívebb a futball és keményebbek a védők.

Messit (10) egy az egyben lehetetlen legyőzni

Messit (10) egy az egyben lehetetlen legyőzni

Messi második góljánál alaposan hintába ültette Continit, a negyedik találatnál pedig lerántotta őt az olasz, ami után Ibrahimovic lőtt tizenegyest. "Én még nem játszottam Wayne Rooney vagy Cristiano Ronaldo ellen, de azt hiszem Messi a világ legjobbja. De akarok mondani még egy dolgot: Szeretném látni őt játszani Olaszországban. Úgy gondolom az élete sokkal nehezebb lenne és nagyon meg kellene küzdenie a gólokért. Olaszországban kevesebb a hely és a védők kevésbé exponáltak"- nyilatkozta Contini Messiről és az olasz bajnokságról. De az argentin támadó zsenialitását és félelmetes képességeit elismeri.

Contini (4) csak szabálytalanul tudta megállítani Messit, ha egyáltalán utólérte

Contini (4) csak szabálytalanul tudta megállítani Messit,
ha egyáltalán utólérte

"Szükséged van szerencsére és dupla őrizetre a csapattársaidtól. Nincs értelme kifogásokat keresni. Nem ad esélyt neked egy az egyben." Az biztos, hogy Contininek lesznek még rémálmai Messivel kapcsolatban, de azt is biztosra vehetjük, hogy a Barca csillaga egyhamar nem fog a Serie A-ban virgonckodni, ugyanis a katalánok semmi pénzért nem engednék el az argentin aranylabdást.


p.sz.

La Liga hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu