Sporthírek

Ribéry 2015-ig hosszabbíthat a Bayernnel

Ribéry 2015-ig hosszabbíthat a Bayernnel
Még a világbajnokság előtt meghosszabbíthatja szerződését Franck Ribéry a német rekordbajnok, Bayern München. A francia középpályásnak így már 2015-ig szóló kontraktusa lehet.
Nem hagyja a Bayern vezetősége, hogy lejárjon Franck Ribéry szerződése. Ugyanis így ingyen igazolható lett volna a technikás játékos, akire többek között a Real Madridnak is fáj a foga. A középpályás ügynökei csütörtökön egy madridi hotelben találkoztak a Bayern vezetőibel, Uli Hoeneß-el és Karl-Heinz Rummeniggevel, hogy megkösszék az üzletet. A 27 éves játékos 2015-ig szóló szerződést írhat alá a bajorokkal és a régióban a legmagasabb fizetést, évi 10 millió eurót vághat zsebre.

Ribéry öt éves szerződést kötött

Ribéry öt éves szerződést kötött

Ez tehát azt jelenti, hogyha valamelyik klub szerződtetni szeretné a francia labdazsenit, akkor ennél a fizetésnél biztosan magasabbat kell ajánljon, nem beszélve arról a körülbelül 50-60 miliós vételárról, amit a Bayern eseleg kérne Ribéry-ért, aki piros lapos, három márkőzésre szóló eltiltása miatt ki kell hagyja a Bajnokok Ligája döntőjét. De ez a hoszú távó kontraktus egyértelmű üzenet is egyben más nagycsapatok felé: Ribéry nem eladó.


p.sz.

Bajnokok Ligája döntő

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu