Sporthírek

Sergio Ramos 3-0-át jósol a Lyon ellen

Sergio Ramos 3-0-át jósol a Lyon ellen
Szerda este a Real Madrid hazai pályán 1-0-ás hátrányát kell ledolgozza a Lyon ellen a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján. Sergio Ramos, a spanyol klub jobb hátvédje 3-0-ás hazai győzelmet jósol.
A Real Madrid a bajnokságban fantasztikus formában van. Legutóbb a Sevilla elleni hazai 3-2-es győzelmével megelőzte a Barcelonát a tabellán. A Bajnokok Ligájában azonban 1-0-ás vereséget szenvedett a Lyon otthonában, így a Bernabeuban szerda este ezt kell ledolgoznia. Manuel Pellegrini fiai eltökéltek és bármire képesek a továbbjutás, sőt a döntőbejutás érdekében, hiszen a BL idei kiírásának fináléját éppen a madridi sztárcsapat stadionjában rendezik. Sergio Ramos, a blancok jobb hhátvédje hétvégén a csapat legjobb embere volt a Sevilla ellen. Védő létére folyton a vendégek kapuját riogatta beadásaival, ráadásul gólt is szerzett fejjel Rafael van der Vaar szöglete után.

Sergio Ramos 3-0-ás győzelmet jósol

Sergio Ramos 3-0-ás győzelmet jósol

Ramos a szerdai mérkőzés előtt egy nappal 3-0-ás győzelmet jósol csapata javára. "Mi 3-0-ra fogunk nyerni a Lyon ellen és a szurkolók ismét mögöttünk fognak állni, csakúgy, mint a Sevilla ellen. Egy varázslatos estét fogunk átélni a Bernabeuban"- nyilatkozta Sergio Ramos, aki hétvégi teljesítményével Michel Salgado fénykorát idézte. Ramos valószínűleg játszani fog szerda este, annak ellenére, hogy van egy apróbb sérülése. A spanyolnak a bal lábának egyik körme alatt vérömleny keletkezett, de ez számára biztosan apróság és mindent elkövet, hogy a pályán csapata segítségére legyen. Ha a Real Madrid meg tudja ismételni szombat esti teljesítményét, biztosak lehetünk abban, hogy a Lyonnak esélye sem lesz a Santiago Bernabeu gyepén.


Pellegrini:

Pellegrini: "A csapat ki van éhezve"

A csapat trénere, Manuel Pellegrini is bízik a sikeres befejezésben és elmondta, hogy csapata ki van éhezve a sikerre. "Mi nagyon jól játszunk és nagyon motiváltak vagyunk. Tisztában vagyunk azzal, mit kell tennünk és remélem úgy játszunk, mint a Sevilla ellen az utolsó hetven percben"- nyilatkozta a chílei tréner a mérkőzés előtt. Pellegrini egyelőre még nem fedte fel a kezdő tizenegyet, tehát minden az utolsó pillanatban derül majd ki. "A csapat ki van éhezve és ez jól tükröződik a pályán. A játékosok meg akarják nyerni a címet." Pellegrini végül a Bernabeu fantasztikus hangulatáról és az azért felelős közönségről is beszélt, arra utalva, milyen fontos szerepet fognak betölteni a mérkőzés ideje alatt. Az a bizonyos 12. játékos.p.sz.


Bajnokok Ligája hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu