Sporthírek

Wenger Gourcuffel pótolná Fabregast

Wenger Gourcuffel pótolná Fabregast
Arsene Wenger szerződtetni szeretne egy másik Bordeaux játékost, Yohann Gourcuff-t, hogy ha Fabregas elhagyja a klubot, legyen aki helyettesítse.
Arsene Wengertől, az Arsenal francia menedzserétől már megszokhattuk, hogy nagyon következetes, ami az átigazolásokat illeti. Nem szokása zsákba macskát venni. Legújabb kiszemeltje a bordeaux-i Yohann Gourcuff. A francia válogatott középpályást Fabregas helyére igazolná Wenger, amennyiben a spanyol középpályás elhagyja az ágyúsokat. A tréner benne látja azokat a képességeket, amelyek Fabregasban is vannak. "Miközben minden erőfeszítésünkkel azon vagyunk, hogy megtartsuk Fabregast, a klub főnöke egy lehetséges alternatíván dolgozik. Ő (az elnök) úgy gondolja, hogy Gourcuff fortélya és elhivatottsága tökéletesen illik az Arsenal elképzeléseibe és szinte zökkenőmentes átmenetet jelentene, amennyiben Fabregas megy"- mondta a francia szakember.

Chamakh már az Arsenalé

Chamakh már az Arsenalé

Gourcuffért az ágyúsoknak a Bordeaux-nál lévő szerződése miatt 21,8 millió fontot kellene kifizetni, amely annyira nem sok pénz, ha Fabregasért a Barca mélyen a zsebébe nyúl. Viszont a mostani gazdasági helyzete a spanyol bajnoknak nem igazán teszi lehetővé, hogy óriási összeget fizessen egy játékosért. A francia vonalat erősítendő, Gourcuff érkezésével már két volt bordeaux-i játékosa lenne az ágyúsoknak, hiszen Marouane Chamakh már az Arsenal játékosa. Miután lejárt a szerződése a francia klubnál Wenger rögtön lecsapott rá.


p.sz.

Premier League hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu