Sporthírek

33 millió Mascheranoért és Kuytért

33 millió Mascheranoért és Kuytért
Az Inter vezetősége reméli, hogy az új menedzsernek, Rafa Beniteznek elegendő lesz 33 millió font, hogy leigazolja a Liverpool két játékosát, Javier Mascheranot és Dirk Kuytöt.
Az már biztos, hogy Rafa Benitez, a Liverpoolt hat évig irányító spanyol szakember fogja betölteni a José Mourinho után maradt űrt a kispadon. Az ötven éves tréner három éves szerződést fog aláírni a milánói klubbal és legalább 65 ezer fontot fog keresni hetente. A törnénelmi triplázást (Scudetto, Olasz-kupa, BL trófea) elérő csapat most azon dolgozik, hogy két Liverpool játékost is Olaszországba csábítson. Az Inter hajlandó 33 millió fontot áldozni Javier Mascherano és Dirk Kuyt szolgálataiért és remélik, hogy ennyi pénz elegendő Beniteznek a megszerzésükre.

Benitez tudja, milyen érzés haza vinni a BL trófeát

Benitez tudja, milyen érzés haza vinni a BL trófeát

De a vörösök spanyol támadója, Fernando Torres is az Inter célkeresztjében áll, de az ő játékjogának megszerzése nem lesz egyszerű, mivel a Chelsea is szívesen soraiban tudná. Rafa Benitez szerződésbontása éppen kapóra jött az Inter számára, mivel előtte próbálkoztak már Fabio Capello angol szövetségi kapitánynal, a Barcelona trénerénél, Pep Guardiolánál, de igyekeztek megszerezni a török válogatottat irányító Guus Hiddinket is. Ha kicsit gonoszak akarunk lenni, azt is mondhatnánk, hogy az Inter a nincs ló, jó a szamár elv alapján választott trénert. De persze ez nem igaz, hiszen Benitez már bizonyította, mekkora szakember.A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu