Sporthírek

A spanyolok jó eséllyel indulnak a vb-n

A spanyolok jó eséllyel indulnak a vb-n
A Lengyelország felett aratott 6-0-ás győzelemnek köszönhetően Spanyolország nagy önbizalommal vághat neki a pénteken kezdődő világbajnokságnak.
Tegnap este hat gólt vágott a spanyol válogatott a lengyeleknek a világbajnokság előtti felkészülési mérkőzésen. Ez a győzelem nagy önbizalomtuning lehet a hispánok számára, akik a mostani csapattal igazán messzire juthatnak. Erre világít rá Fernando Torres is, aki felépülve térdsérüléséből az ötödik találatot szerezte tegnap. "Talán holnap is nagy önbizalmunk lesz és eufóriában leszünk, de meg kell őriznünk a hidegvérünket, mint például Szaúd-Arábia és Dél-Korea ellen."

Torres (balra) góllal tért vissza a válogatottba

Torres (balra) góllal tért vissza a válogatottba

"Nagyon nagy esélyünk van megnyerni ezt a világbajnokságot"- nyilatkozta Torres, aki csereként állt be az utolsó fél órára. "Két hónapig nem játszottam, pedig nagyon szerettem volna, de a térdeim nem voltak jó állapotban. Nagyon jó érzés volt visszatérni és gólt lőni, mert amikor hosszú ideig nem játszol, jobban vágy erre, mint bármikor. De már felépültem és mondhatjuk, hogy visszatértem a csapattársaimhoz. Ha Így játszunk, akkor nehéz lesz veszíteni." Spanyolország a H-csoportban június 16-án kezd Svájc ellen.

p.sz.

VB 2010 hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu