Sporthírek

Anglia megérkezett Dél-Afrikába

Anglia megérkezett Dél-Afrikába
Tizenegy órás repülőút után Anglia válogatottja megérkezett a tamboi repülőtérre, Johannesburgba Fabio Capelloval az élen, akinek meghosszabbították a szerződését a 2012-es Európa-bajnokságig.
Ma reggel 8 órakor landolt Anglia válogatottja a johannesburgi Tambo repülőtérre. A csapatot katonai felügyelet fogadta és kísérte tovább a szálláshelyére, a több millió fontért felépült Royal Bafokeng Sport Campusba, Rustenburgba, ahol nem lesz egyszerű tréningezni a játékosoknak a tengerszint feletti 1500 méteres magasságban, mivel itt alacsonyabb az oxigénszint, mint a tengerszint közelében. Előzetesen több, mint 20 ezer angol szurkolót várnak Rustenburgba, ahol Anglia első csoportmérkőzését az Egyesült Államokkal fogja megvívni.

Anglia válogatottja is már a helyszínen

Anglia válogatottja is már a helyszínen

A britek eddig csak egyszer játszottak az USA-val világeseményen 60 évvel ezelőtt Brazíliában és veszítettek  1-0-ra, amely valósággal sokkolta az angol publikumot. Június 18-án a csapat Fokvárosba utazik, hogy megmérkőzzön Algériával, 23-án Port Elizabeth városában pedig Szlovénia lesz az utolsó coportbéli ellenfél. A 63 éves olasz szövetségi kapitány, Fabio Capello szerződését még elutazás előtt meghosszabbította az FA, így a "Don" még legalább a 2012-es Európa-bajnokságig a szigetországiak trénere lesz.


p.sz.

VB 2010 hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu