Sporthírek

Anglia válogatottja megérkezett Ausztriába

Anglia válogatottja megérkezett Ausztriába
A 2010-es világbajnokságra készülő angol válogatott megérkezett Irdningbe, Ausztriába, hogy itt edzőtáborozzon a világbajnokságra való felkészülés egy részében.
Jót tesz az éghajlat változás. De amilyen szelek uralkodnak mostanság a térségben, kétlem, hogy Don Capello ilyen klímára vágyott volna a felkészülés ideje alatt. De félre téve az éghajlati "elemzést", az angol válogatott tegnap érkezett meg Ausztriába, hogy Irdningben készüljön a világbajnokságra. A 24 tagú keret már jelen van, de később öt Portsmouth, illetve Chelsea játékos is csatlakozik. Gareth Barry, a Manchester City középpályása még Angliában tartózkodik bokasérülése miatt.

Capello csapata 24-én Mexikó ellen játszik Londonban

Capello csapata 24-én Mexikó ellen játszik Londonban

A csapat május 23-án tér vissza Londonba, mielőtt 24-én barátságos mérkőzést játszik Mexikó válogatottjával. Ezek után ismét visszatérnek Irdningbe, hogy május 30-án Japán ellen mérkőzzenek meg Grazben. A végső kerethirdetésre majd június 1-én kerül sor. De úgy néz ki, hogy az osztrák alpok igen vonzóak, mivel összesen kilenc másik csapat (köztük Spanyolország és Hollandia) is itt készül a nyári tornára.


p.sz.

VB 2010 hírek

A cikk támogatója MCOnet Média csoport.
Web: www.mconet.hu
E-mail: info@sport-net.hu